GjirafaTravel

Udhëto lehtë. Destinacioni i radhës?

Kërko & rezervo bileta të autobusit dhe oferta të udhëtimit

15,000+

Klientë i besojnë Gjirafa Travel për udhëtimet e tyre.

35,000+

Bileta janë rezervuar me sukses përmes Gjirafa Travel.

900+

Operatorë që ofrojnë mbi 13,000 linja aktive në Gjirafa Travel.

Postimet e fundit

Shiko të gjitha

Rezervoni bileta autobusi në internet për destinacionet më të njohura

Terminali Jugor dhe Verior Sarandë busSarandë Terminali Jugor dhe Verior busPrishtinë Terminali Lindor busTerminali Lindor Prishtinë busPrishtinë Shkup busPrishtinë Aeroporti Tiranë busTerminali Lindor Prizren busShkup Prishtinë busAeroporti Tiranë Prishtinë busPrizren Terminali Lindor busTerminali Jugor dhe Verior Gjirokastër busUra e Bunës Prizren busSarandë Vlorë busUra e Bunës Prishtinë busPrishtinë Kotor busPrishtinë Ura e Bunës busPrizren Ura e Bunës busVlorë Sarandë busPrishtinë Budva busPrizren Shkup busGjirokastër Terminali Jugor dhe Verior busPrishtinë Podgoricë busPrishtinë Beograd busSarandë Plepat Durrës busPrizren Terminali Lindor busUlqin Prishtinë busBudva Prishtinë busBeograd Prishtinë busPrizren Kotor busRr. Dritan Hoxha Shkup busSarandë Prishtinë busShkup Rr. Dritan Hoxha busAeroporti Tiranë Qendër Tiranë busShkup Prizren busRr. Dritan Hoxha Pejë busTerminali Lindor Aeroporti Prishtinë busPodgoricë Drita Travel busTerminali Lindor Gjakovë busPrishtinë Aeroporti Tiranë busPodgoricë Prishtinë busPrishtinë Ulqin busPejë Terminali Lindor busQendër Tiranë Aeroporti Tiranë busPrishtinë Prizren busPrishtinë Uji i Ftohtë - Hotel Yacht busAeroporti Prishtinë Terminali Lindor busRinas Prishtinë busPrishtinë Rinas busPrizren Budva busKsamil Prishtinë busDrita Travel Podgoricë busPrishtinë Selanik busPrishtinë Ulqin busTerminali Lindor Athinë busAeroporti Tiranë Prishtinë busPrishtinë Zagreb busPrishtinë Aeroporti Tiranë busVienë Prizren busTerminali Lindor Pejë busShkodër Prizren busKotor Prishtinë busUlqin Prizren busTerminali Lindor Hamburg busPodgoricë Prizren busTerminali Lindor Janinë busPrishtinë Shtutgart busGjakovë Terminali Lindor busDurrës Aeroporti Tiranë busPrizren Prishtinë busHimarë Sarandë busDrita Travel Strugë busHimarë Terminali Jugor dhe Verior busPejë Terminali Lindor busPrizren Aeroporti Tiranë busAeroporti Tiranë Prishtinë busPrishtinë Munich busTerminali Lindor Selanik busTerminali Lindor Beograd busPragë Prishtinë busSuharekë Cyrih busMunich Prishtinë busUji i Ftohtë - Hotel Yacht Pejë busSarandë Servisi i veturave Niko busDusseldorf Terminali Lindor busMunich Terminali Lindor busPrishtinë Frankfurt busGjilan Ksamil busTerminali Jugor dhe Verior Sarandë busPrizren Beograd busDurrës Prizren busTerminali Lindor Ferizaj busPejë Podgoricë busBeograd Prizren busPrishtinë Tetovë busZagreb Prishtinë busPrishtinë Dubrovnik busSarandë Berat busZagreb Prizren busKotor Prizren busPrishtinë Zadar busShtutgart Prishtinë busPrizren Podgoricë busSelanik Prishtinë busAthinë Terminali Lindor busPrishtinë Vienë busBerat Sarandë busBeograd Terminali Lindor busShkodër Prishtinë busTerminali Lindor Dusseldorf busPodgoricë Ura e Bunës busAeroporti Tiranë Prizren busTivar Prishtinë busHyrja e Stacionit Nish busAntwerp Prizren busGjilan Bern busHamburg Prizren busMannheim Terminali Lindor busPrishtinë Hanover busPrishtinë Basel busPrishtinë Dortmund busPrizren Dubrovnik busPrizren Zadar busPrizren Zagreb busTerminali Lindor Frankfurt busDurrës Pejë busPrishtinë Hanover busPrishtinë Vienë busSarandë Pejë busSarandë Prizren busSarandë Himarë busTerminali Jugor dhe Verior Himarë busServisi i veturave Niko Sarandë busNish Hyrja e Stacionit busUra e Bunës Podgoricë busAugsburg Terminali Lindor busFrankfurt Prishtinë busFrankfurt Prizren busPejë Frankfurt busDrita Travel Tetovë busAeroporti Tiranë Durrës busKsamil Ferizaj busTerminali Lindor Agrinjo busDurrës Gjakovë busTetovë Prishtinë busPrishtinë Shëngjin busBudva Prizren busPejë Aeroporti Tiranë busGjirokastër Sarandë bus