GjirafaTravel

FAQs

Këtu është gjithçka që duhet të dini për GjirafaTravel.

Si mund të bëj pagesë gjatë rezervimit?

+
Ju keni mundësinë të paguani me kartë krediti ose debiti të cilësdo bankë.

Kur mund të bëj rezervim për rrugën dhe datën e preferuar?

+
Mund të bëni rezervim për rrugën dhe datën që preferoni deri në dy orë para orës së nisjes së autobusit.

A është e mundur të rezervoj një biletë dhe të paguaj më vonë në autobus?

+
Fatkeqësisht, jo. Metoda e pranueshme vetëm për pagesën e biletës është me kartë krediti ose debiti përmes portës së internetit.

A mund të zgjedh vende të caktuara për udhëtimin tim? Ku mund të ulëm?

+
Kur rezervoni me GjirafaTravel, siguroni një vend në autobus. Operatori i autobusit do të caktojë vende pasi të nisheni në autobus.

Udhëtimi im është anuluar. A mund të kërkoj rimbursim?

+
Sigurisht! Nëse na kontaktoni të paktën pesë ditë përpara nisjes së parashikuar, mund të kërkoni rimbursim. Thjesht na dërgoni një email në [email protected] dhe do t'ju ndihmojmë me kërkesën tuaj.

Cilat janë politikat tuaja për rimbursim?

+
Ne ofrojmë rimbursime për blerjet e bëra deri në pesë ditë para nisjes së parashikuar. Thjesht na dërgoni një email në [email protected] dhe do t'ju ndihmojmë me kërkesën tuaj.

A duhet të printoj biletën time?

+
Po, shumica e operatorëve të autobusëve kërkojnë që pasagjerët të kenë një kopje të printuar të biletës së tyre. Bileta e autobusit është dokumenti PDF i bashkëngjitur që keni pranuar në email.

Keni ende pyetje?

Na kontaktoni