GjirafaTravel

Linjat e autobusit nga Shtëpaj, Shqipëri Fier, Shqipëri

Linjat direkte

Linja pa ndalesa

05:15Gramsh

05:35ShtëpajStacioni Shtëpaj

07:31FierStacioni Fier

08:10Vlorë

Tomlekede
?Lekë

Linjat indirekte

Linja me një ndalesë dhe me pritje të shkurtër

05:35ShtëpajStacioni Shtëpaj

06:50LushnjeStacioni Lushnje

Tomlekede
?Lekë
Ndërrim në: Elsi TransPritja: 13 minuta

07:03LushnjeStacioni Lushnje

07:44FierStacioni Fier

Elsi Trans
?Lekë
Kohëzgjatja totale:~2 orë, 9 minuta

05:35ShtëpajStacioni Shtëpaj

06:50LushnjeStacioni Lushnje

Tomlekede
?Lekë
Ndërrim në: Esli TransPritja: 13 minuta

07:03LushnjeStacioni Lushnje

07:44FierStacioni Fier

Esli Trans
?Lekë
Kohëzgjatja totale:~2 orë, 9 minuta

05:35ShtëpajStacioni Shtëpaj

06:50LushnjeStacioni Lushnje

Tomlekede
?Lekë
Ndërrim në: Trans-ElPritja: 16 minuta

07:06LushnjeStacioni Lushnje

07:47FierStacioni Fier

Trans-El
?Lekë
Kohëzgjatja totale:~2 orë, 12 minuta

05:35ShtëpajStacioni Shtëpaj

06:50LushnjeStacioni Lushnje

Tomlekede
?Lekë
Ndërrim në: Dhembeli Sh.P.KPritja: 18 minuta

07:08LushnjeStacioni Lushnje

07:49FierStacioni Fier

Dhembeli Sh.P.K
?Lekë
Kohëzgjatja totale:~2 orë, 14 minuta

05:35ShtëpajStacioni Shtëpaj

06:50LushnjeStacioni Lushnje

Tomlekede
?Lekë
Ndërrim në: Klid Ekspres Sh.P.KPritja: 18 minuta

07:08LushnjeStacioni Lushnje

07:49FierStacioni Fier

Klid Ekspres Sh.P.K
?Lekë
Kohëzgjatja totale:~2 orë, 14 minuta

05:35ShtëpajStacioni Shtëpaj

06:50LushnjeStacioni Lushnje

Tomlekede
?Lekë
Ndërrim në: Elalba Trans Sh.P.KPritja: 18 minuta

07:08LushnjeStacioni Lushnje

07:49FierStacioni Fier

Elalba Trans Sh.P.K
?€
Kohëzgjatja totale:~2 orë, 14 minuta
Fundi i rezultateve

Moti sot

A jeni student?

Për të përfituar zbritje për çdo rezervim, ju duhet të dërgoni:

    ID-në tuaj të studentit nga njëri prej universiteteve të Kosovës.

Pas verifikimit ne do ju dërgojmë kodin për zbritje.