GjirafaTravel

Linjat e autobusit nga Gostivar, Maqedonia e Veriut Sarajevë, Bosnja dhe Hercegovina

Linjat indirekte

Linja me një ndalesë dhe me pritje të shkurtër

1

16:33GostivarStacioni Gostivar

17:39ShkupStacioni Shkup

Pa Percaktuar
?den
2
Ndërrim në: SteptwrsPritja: 2 orë, 21 minuta
3

20:00ShkupStacioni Shkup

08:00SarajevëStacioni Sarajevë

Steptwrs
?€
Kohëzgjatja totale:~15 orë, 27 minuta
1

16:48GostivarStacioni Gostivar

17:54ShkupStacioni Shkup

Galeb
?den
2
Ndërrim në: SteptwrsPritja: 2 orë, 6 minuta
3

20:00ShkupStacioni Shkup

08:00SarajevëStacioni Sarajevë

Steptwrs
?€
Kohëzgjatja totale:~15 orë, 12 minuta
1

17:00GostivarStacioni Gostivar

18:06ShkupStacioni Shkup

Euroturist
250den
2
Ndërrim në: SteptwrsPritja: 1 orë, 54 minuta
3

20:00ShkupStacioni Shkup

08:00SarajevëStacioni Sarajevë

Steptwrs
?€
Kohëzgjatja totale:~15 orë
1

17:00GostivarStacioni Gostivar

18:30ShkupStacioni Shkup

Durmo Tours
6den
2
Ndërrim në: SteptwrsPritja: 1 orë, 30 minuta
3

20:00ShkupStacioni Shkup

08:00SarajevëStacioni Sarajevë

Steptwrs
?€
Kohëzgjatja totale:~15 orë
1

17:09GostivarStacioni Gostivar

18:15ShkupStacioni Shkup

Gazmend Turist
?den
2
Ndërrim në: SteptwrsPritja: 1 orë, 45 minuta
3

20:00ShkupStacioni Shkup

08:00SarajevëStacioni Sarajevë

Steptwrs
?€
Kohëzgjatja totale:~14 orë, 51 minuta
1

17:18GostivarStacioni Gostivar

18:24ShkupStacioni Shkup

Rule Turs
?den
2
Ndërrim në: SteptwrsPritja: 1 orë, 36 minuta
3

20:00ShkupStacioni Shkup

08:00SarajevëStacioni Sarajevë

Steptwrs
?€
Kohëzgjatja totale:~14 orë, 42 minuta
1

17:18GostivarStacioni Gostivar

18:24ShkupStacioni Shkup

Galeb
?den
2
Ndërrim në: SteptwrsPritja: 1 orë, 36 minuta
3

20:00ShkupStacioni Shkup

08:00SarajevëStacioni Sarajevë

Steptwrs
?€
Kohëzgjatja totale:~14 orë, 42 minuta
1

17:44GostivarStacioni Gostivar

18:50ShkupStacioni Shkup

Martinoski Struga
?den
2
Ndërrim në: SteptwrsPritja: 1 orë, 10 minuta
3

20:00ShkupStacioni Shkup

08:00SarajevëStacioni Sarajevë

Steptwrs
?€
Kohëzgjatja totale:~14 orë, 16 minuta
1

17:48GostivarStacioni Gostivar

18:54ShkupStacioni Shkup

Galeb
?den
2
Ndërrim në: SteptwrsPritja: 1 orë, 6 minuta
3

20:00ShkupStacioni Shkup

08:00SarajevëStacioni Sarajevë

Steptwrs
?€
Kohëzgjatja totale:~14 orë, 12 minuta
1

18:14GostivarStacioni Gostivar

19:20ShkupStacioni Shkup

Shtuz
?den
2
Ndërrim në: SteptwrsPritja: 40 minuta
3

20:00ShkupStacioni Shkup

08:00SarajevëStacioni Sarajevë

Steptwrs
?€
Kohëzgjatja totale:~13 orë, 46 minuta

Moti sot

A jeni student?

Për të përfituar zbritje për çdo rezervim, ju duhet të dërgoni:

    ID-në tuaj të studentit nga njëri prej universiteteve të Kosovës.

Pas verifikimit ne do ju dërgojmë kodin për zbritje.