GjirafaTravel

Linjat e autobusit nga Durrës, Shqipëri Gostivar, Maqedonia e Veriut

Linjat direkte

Linja pa ndalesa

17:00DurrësStacioni Durrës

22:50GostivarStacioni Gostivar

23:20Tetovë

Nasir Tours
?€

Linjat indirekte

Linja me një ndalesë dhe me pritje të shkurtër

06:15DurrësStacioni Durrës

06:50TiranëTerminali Lindor

Demokracia 95
?Lekë
Bileta për këtë linjë nuk mund të blihet online
Ndërrim në: Drita Travel
Vozitje: 17 minuta për në stacionin tjetërDistanca: 16km

08:00TiranëStacioni Drita Travel

11:30GostivarStacioni Gostivar

Drita Travel
15€
Kohëzgjatja totale:~5 orë, 15 minuta

15:09DurrësStacioni Durrës

16:10TiranëTerminali Jugor dhe Verior

Tirka 2000
?€
Ndërrim në: Nasir Tours
Vozitje: 17 minuta për në stacionin tjetërDistanca: 13km

17:40TiranëTerminali Lindor

22:50GostivarStacioni Gostivar

Nasir Tours
?€
Kohëzgjatja totale:~7 orë, 41 minuta

15:52DurrësStacioni Durrës

16:27TiranëTerminali Lindor

Piko Sh.P.K
?Lekë
Ndërrim në: Nasir ToursPritja: 1 orë, 13 minuta

17:40TiranëTerminali Lindor

22:50GostivarStacioni Gostivar

Nasir Tours
?€
Kohëzgjatja totale:~6 orë, 58 minuta

15:53DurrësStacioni Durrës

16:28TiranëTerminali Lindor

Elalba Trans Sh.P.K
?€
Ndërrim në: Nasir ToursPritja: 1 orë, 12 minuta

17:40TiranëTerminali Lindor

22:50GostivarStacioni Gostivar

Nasir Tours
?€
Kohëzgjatja totale:~6 orë, 57 minuta

15:53DurrësStacioni Durrës

16:28TiranëTerminali Lindor

Dinamic-Express
?Lekë
Ndërrim në: Nasir ToursPritja: 1 orë, 12 minuta

17:40TiranëTerminali Lindor

22:50GostivarStacioni Gostivar

Nasir Tours
?€
Kohëzgjatja totale:~6 orë, 57 minuta

15:54DurrësStacioni Durrës

16:50TiranëTerminali Lindor

Tisa Travel
?Lekë
Ndërrim në: Nasir ToursPritja: 50 minuta

17:40TiranëTerminali Lindor

22:50GostivarStacioni Gostivar

Nasir Tours
?€
Kohëzgjatja totale:~6 orë, 56 minuta

16:00DurrësStacioni Durrës

16:35TiranëTerminali Lindor

Linda 80
?Lekë
Ndërrim në: Nasir ToursPritja: 1 orë, 5 minuta

17:40TiranëTerminali Lindor

22:50GostivarStacioni Gostivar

Nasir Tours
?€
Kohëzgjatja totale:~6 orë, 50 minuta

16:03DurrësStacioni Durrës

16:38TiranëTerminali Lindor

Elalba Trans Sh.P.K
?Lekë
Ndërrim në: Nasir ToursPritja: 1 orë, 2 minuta

17:40TiranëTerminali Lindor

22:50GostivarStacioni Gostivar

Nasir Tours
?€
Kohëzgjatja totale:~6 orë, 47 minuta

16:14DurrësStacioni Durrës

16:49TiranëTerminali Lindor

Klid Ekspres Sh.P.K
?Lekë
Ndërrim në: Nasir ToursPritja: 51 minuta

17:40TiranëTerminali Lindor

22:50GostivarStacioni Gostivar

Nasir Tours
?€
Kohëzgjatja totale:~6 orë, 36 minuta

16:15DurrësStacioni Durrës

16:53TiranëTerminali Lindor

Elalba 1 Sh.P.K
180Lekë
Ndërrim në: Nasir ToursPritja: 47 minuta

17:40TiranëTerminali Lindor

22:50GostivarStacioni Gostivar

Nasir Tours
?€
Kohëzgjatja totale:~6 orë, 35 minuta

Moti sot

A jeni student?

Për të përfituar zbritje për çdo rezervim, ju duhet të dërgoni:

    ID-në tuaj të studentit nga njëri prej universiteteve të Kosovës.

Pas verifikimit ne do ju dërgojmë kodin për zbritje.