GjirafaTravel

Linjat e autobusit nga Qerret, Shqipëri Belorta, Shqipëri

Linjat direkte

Linja pa ndalesa

11:30Durrës

11:46QerretStacioni Qerret

15:29BelortaStacioni Belorta

15:48Bilisht

Blf
?Lekë

13:00Durrës

13:16QerretStacioni Qerret

16:59BelortaStacioni Belorta

17:18Bilisht

Blf
?Lekë

Linjat indirekte

Linja me një ndalesë dhe me pritje të shkurtër

1

11:57QerretStacioni Qerret

12:16DurrësStacioni Durrës

Mangalemi
?Lekë
2
Ndërrim në: BlfPritja: 44 minuta
3

13:00DurrësStacioni Durrës

16:59BelortaStacioni Belorta

Blf
?Lekë
Kohëzgjatja totale:~5 orë, 2 minuta
1

12:05QerretStacioni Qerret

12:21DurrësStacioni Durrës

Dashi
?Lekë
2
Ndërrim në: BlfPritja: 39 minuta
3

13:00DurrësStacioni Durrës

16:59BelortaStacioni Belorta

Blf
?Lekë
Kohëzgjatja totale:~4 orë, 54 minuta
1

12:11QerretStacioni Qerret

12:27DurrësStacioni Durrës

Fastbas
?Lekë
2
Ndërrim në: BlfPritja: 33 minuta
3

13:00DurrësStacioni Durrës

16:59BelortaStacioni Belorta

Blf
?Lekë
Kohëzgjatja totale:~4 orë, 48 minuta
1

12:13QerretStacioni Qerret

12:29DurrësStacioni Durrës

Kompakt
?Lekë
2
Ndërrim në: BlfPritja: 31 minuta
3

13:00DurrësStacioni Durrës

16:59BelortaStacioni Belorta

Blf
?Lekë
Kohëzgjatja totale:~4 orë, 46 minuta
1

12:29QerretStacioni Qerret

12:45DurrësStacioni Durrës

Shpresa - AL SH.P.K
?Lekë
2
Ndërrim në: BlfPritja: 15 minuta
3

13:00DurrësStacioni Durrës

16:59BelortaStacioni Belorta

Blf
?Lekë
Kohëzgjatja totale:~4 orë, 30 minuta
1

13:01QerretStacioni Qerret

14:50LibrazhdStacioni Librazhd

Xhejni Travel
?Lekë
2
Ndërrim në: BlfPritja: 15 minuta
3

15:05LibrazhdStacioni Librazhd

16:59BelortaStacioni Belorta

Blf
?Lekë
Kohëzgjatja totale:~3 orë, 58 minuta
Fundi i rezultateve

Moti sot

A jeni student?

Për të përfituar zbritje për çdo rezervim, ju duhet të dërgoni:

    ID-në tuaj të studentit nga njëri prej universiteteve të Kosovës.

Pas verifikimit ne do ju dërgojmë kodin për zbritje.