GjirafaTravel

Rezervo Online biletën e autobusit nga Rinas, Shqipëri Berlin, Gjermani

Linjat indirekte

Linja me një ndalesë dhe me pritje të shkurtër

1

17:00RinasStacioni Rinas

17:35TiranëStacioni Tiranë

Luna Travel
4€
2
Ndërrim në: AMR TravelPritja: 5 orë, 25 minuta
3

23:00TiranëStacioni Tiranë

22:59BerlinStacioni Berlin

AMR Travel
120€

Informata

Kohëzgjatja totale:~29 orë, 59 minuta
Çmimi total: 124
1

18:00RinasStacioni Rinas

18:35TiranëStacioni Tiranë

Luna Travel
4€
2
Ndërrim në: AMR TravelPritja: 4 orë, 25 minuta
3

23:00TiranëStacioni Tiranë

22:59BerlinStacioni Berlin

AMR Travel
120€

Informata

Kohëzgjatja totale:~28 orë, 59 minuta
Çmimi total: 124
1

19:00RinasStacioni Rinas

19:35TiranëStacioni Tiranë

Luna Travel
4€
2
Ndërrim në: AMR TravelPritja: 3 orë, 25 minuta
3

23:00TiranëStacioni Tiranë

22:59BerlinStacioni Berlin

AMR Travel
120€

Informata

Kohëzgjatja totale:~27 orë, 59 minuta
Çmimi total: 124
1

20:00RinasStacioni Rinas

20:35TiranëStacioni Tiranë

Luna Travel
4€
2
Ndërrim në: AMR TravelPritja: 2 orë, 25 minuta
3

23:00TiranëStacioni Tiranë

22:59BerlinStacioni Berlin

AMR Travel
120€

Informata

Kohëzgjatja totale:~26 orë, 59 minuta
Çmimi total: 124
1

21:00RinasStacioni Rinas

21:35TiranëStacioni Tiranë

Luna Travel
4€
2
Ndërrim në: AMR TravelPritja: 1 orë, 25 minuta
3

23:00TiranëStacioni Tiranë

22:59BerlinStacioni Berlin

AMR Travel
120€

Informata

Kohëzgjatja totale:~25 orë, 59 minuta
Çmimi total: 124
1

22:00RinasStacioni Rinas

22:35TiranëStacioni Tiranë

Luna Travel
4€
2
Ndërrim në: AMR TravelPritja: 25 minuta
3

23:00TiranëStacioni Tiranë

22:59BerlinStacioni Berlin

AMR Travel
120€

Informata

Kohëzgjatja totale:~24 orë, 59 minuta
Çmimi total: 124

Moti sot

A jeni student?

Për të përfituar zbritje për çdo rezervim, ju duhet të dërgoni:

    ID-në tuaj të studentit nga njëri prej universiteteve të Kosovës.

Pas verifikimit ne do ju dërgojmë kodin për zbritje.