GjirafaTravel

Linjat e autobusit nga Talinoc i Jerlive, Kosovë Gjilan, Kosovë

Linjat indirekte

Linja me një ndalesë dhe me pritje të shkurtër

1

11:44Talinoc i JerliveStacioni Talinoc i Jerlive

11:50FerizajStacioni Ferizaj

Fatoni-Reisen
0.5€
2
Ndërrim në: Xeni TransPritja: 10 minuta
3

12:00FerizajStacioni Ferizaj

12:49GjilanStacioni Gjilan

Xeni Trans
2.3€
Kohëzgjatja totale:~1 orë, 5 minuta
Çmimi total: 2.8
1

13:44Talinoc i JerliveStacioni Talinoc i Jerlive

13:50FerizajStacioni Ferizaj

Arbeni Tours
0.5€
2
Ndërrim në: BallkaniPritja: 10 minuta
3

14:00FerizajStacioni Ferizaj

14:49GjilanStacioni Gjilan

Ballkani
2.3€
Kohëzgjatja totale:~1 orë, 5 minuta
Çmimi total: 2.8
1

15:44Talinoc i JerliveStacioni Talinoc i Jerlive

15:50FerizajStacioni Ferizaj

Dritoni-Reisen
0.5€
2
Ndërrim në: Albani ToursPritja: 10 minuta
3

16:00FerizajStacioni Ferizaj

16:49GjilanStacioni Gjilan

Albani Tours
1€
Kohëzgjatja totale:~1 orë, 5 minuta
Çmimi total: 1.5
1

16:44Talinoc i JerliveStacioni Talinoc i Jerlive

16:50FerizajStacioni Ferizaj

Fehmi-Company
0.5€
2
Ndërrim në: Dritoni-ReisenPritja: 10 minuta
3

17:00FerizajStacioni Ferizaj

17:49GjilanStacioni Gjilan

Dritoni-Reisen
2.3€
Kohëzgjatja totale:~1 orë, 5 minuta
Çmimi total: 2.8
1

17:44Talinoc i JerliveStacioni Talinoc i Jerlive

17:50FerizajStacioni Ferizaj

Azizi
0.5€
2
Ndërrim në: HerolindiPritja: 10 minuta
3

18:00FerizajStacioni Ferizaj

18:49GjilanStacioni Gjilan

Herolindi
2.3€
Kohëzgjatja totale:~1 orë, 5 minuta
Çmimi total: 2.8
1

18:44Talinoc i JerliveStacioni Talinoc i Jerlive

18:50FerizajStacioni Ferizaj

Medina
0.5€
2
Ndërrim në: HerolindiPritja: 10 minuta
3

19:00FerizajStacioni Ferizaj

19:49GjilanStacioni Gjilan

Herolindi
2.3€
Kohëzgjatja totale:~1 orë, 5 minuta
Çmimi total: 2.8

Moti sot

A jeni student?

Për të përfituar zbritje për çdo rezervim, ju duhet të dërgoni:

    ID-në tuaj të studentit nga njëri prej universiteteve të Kosovës.

Pas verifikimit ne do ju dërgojmë kodin për zbritje.