GjirafaTravel

40,000+ bileta të shitura me Gjirafa Travel.

Rezervo Online biletën e autobusit nga Sarandë, Shqipëri Frankfurt, Gjermani

16:30SarandëStacioni Sarandë

00:00PrishtinëStacioni Prishtinë

Shpejtimi
25€
Bileta për këtë linjë nuk mund të blihet online
Ndërrim në: Deva ToursPritja: 4 orë, 30 minuta

04:30PrishtinëStacioni Prishtinë

04:29FrankfurtStacioni Frankfurt

Deva Tours
80€
Kohëzgjatja totale:~35 orë, 59 minuta

16:30SarandëStacioni Sarandë

00:00PrishtinëStacioni Prishtinë

Shpejtimi
25€
Ndërrim në: BarilevaPritja: 5 orë

05:00PrishtinëStacioni Prishtinë

04:59FrankfurtStacioni Frankfurt

Barileva
90€
Kohëzgjatja totale:~36 orë, 29 minuta

16:30SarandëStacioni Sarandë

00:30PejëStacioni Pejë

Shpejtimi
25€
Ndërrim në: BarilevaPritja: 4 orë, 30 minuta

05:00PejëStacioni Pejë

04:59FrankfurtStacioni Frankfurt

Barileva
90€
Kohëzgjatja totale:~36 orë, 29 minuta

16:30SarandëStacioni Sarandë

00:30PejëStacioni Pejë

Shpejtimi
25€
Ndërrim në: Deva ToursPritja: 4 orë, 30 minuta

05:00PejëStacioni Pejë

04:59FrankfurtStacioni Frankfurt

Deva Tours
80€
Kohëzgjatja totale:~36 orë, 29 minuta

16:30SarandëStacioni Sarandë

00:30PejëStacioni Pejë

Shpejtimi
25€
Ndërrim në: Deva ToursPritja: 6 orë, 30 minuta

07:00PejëStacioni Pejë

06:59FrankfurtStacioni Frankfurt

Deva Tours
80€
Kohëzgjatja totale:~38 orë, 29 minuta

16:30SarandëStacioni Sarandë

00:30FerizajStacioni Ferizaj

Shpejtimi
25€
Ndërrim në: BarilevaPritja: 3 orë, 30 minuta

04:00FerizajStacioni Ferizaj

06:00FrankfurtStacioni Frankfurt

Barileva
90€
Kohëzgjatja totale:~13 orë, 30 minuta

16:30SarandëStacioni Sarandë

01:00GjilanStacioni Gjilan

Shpejtimi
25€
Ndërrim në: BarilevaPritja: 2 orë

03:00GjilanStacioni Gjilan

05:00FrankfurtStacioni Frankfurt

Barileva
90€
Kohëzgjatja totale:~12 orë, 30 minuta

22:00SarandëStacioni Sarandë

02:20TiranëTerminali Jugor dhe Verior

Trans Butrinti
15.5€

Informata

Ndërrim në: Deva Tours
Vozitje: 17 minuta për në stacionin tjetërDistanca: 13km

05:00TiranëTerminali Lindor

04:59FrankfurtStacioni Frankfurt

Deva Tours
100€
Kohëzgjatja totale:~30 orë, 59 minuta

22:00SarandëStacioni Sarandë

02:20TiranëTerminali Jugor dhe Verior

Trans Butrinti
15.5€

Informata

Ndërrim në: Deva Tours
Vozitje: 17 minuta për në stacionin tjetërDistanca: 13km

08:00TiranëTerminali Lindor

07:59FrankfurtStacioni Frankfurt

Deva Tours
100€
Kohëzgjatja totale:~33 orë, 59 minuta

22:00SarandëStacioni Sarandë

02:00DurrësStacioni Plepat Durrës

Trans Butrinti
15.5€

Informata

Ndërrim në: Deva Tours
Vozitje: 13 minuta për në stacionin tjetërDistanca: 8km

05:00DurrësStacioni Durrës

04:59FrankfurtStacioni Frankfurt

Deva Tours
100€
Kohëzgjatja totale:~30 orë, 59 minuta

Moti sot

A jeni student?

Për të përfituar zbritje për çdo rezervim, ju duhet të dërgoni:

    ID-në tuaj të studentit nga njëri prej universiteteve të Kosovës.

Pas verifikimit ne do ju dërgojmë kodin për zbritje.