GjirafaTravel

Linjat e autobusit nga Memlisht, Shqipëri Lushnje, Shqipëri

Linjat direkte

Linja pa ndalesa

10:00Korçë

10:58MemlishtStacioni Memlisht

13:20LushnjeStacioni Lushnje

Transluks
?Lekë

10:15Korçë

11:13MemlishtStacioni Memlisht

13:35LushnjeStacioni Lushnje

14:16Fier

Çuko
?Lekë

12:00Korçë

12:58MemlishtStacioni Memlisht

15:20LushnjeStacioni Lushnje

16:01Fier

Çuko
?Lekë

12:00Korçë

12:58MemlishtStacioni Memlisht

15:20LushnjeStacioni Lushnje

Transluks
?Lekë

Linjat indirekte

Linja me një ndalesë dhe me pritje të shkurtër

1

10:58MemlishtStacioni Memlisht

11:50LibrazhdStacioni Librazhd

Star Bus Korça
?Lekë
2
Ndërrim në: ÇukoPritja: 15 minuta
3

12:05LibrazhdStacioni Librazhd

13:35LushnjeStacioni Lushnje

Çuko
?Lekë
Kohëzgjatja totale:~2 orë, 37 minuta
1

10:58MemlishtStacioni Memlisht

11:50LibrazhdStacioni Librazhd

Star Bus Korça
?Lekë
2
Ndërrim në: ÇukoPritja: 15 minuta
3

12:05LibrazhdStacioni Librazhd

13:35LushnjeStacioni Lushnje

Çuko
?Lekë
Kohëzgjatja totale:~2 orë, 37 minuta
1

10:58MemlishtStacioni Memlisht

11:50LibrazhdStacioni Librazhd

Transluks
?Lekë
2
Ndërrim në: ÇukoPritja: 15 minuta
3

12:05LibrazhdStacioni Librazhd

13:35LushnjeStacioni Lushnje

Çuko
?Lekë
Kohëzgjatja totale:~2 orë, 37 minuta
1

10:58MemlishtStacioni Memlisht

11:50LibrazhdStacioni Librazhd

Trans Kela
?Lekë
2
Ndërrim në: ÇukoPritja: 15 minuta
3

12:05LibrazhdStacioni Librazhd

13:35LushnjeStacioni Lushnje

Çuko
?Lekë
Kohëzgjatja totale:~2 orë, 37 minuta
1

11:13MemlishtStacioni Memlisht

12:05LibrazhdStacioni Librazhd

Çuko
?Lekë
2
Ndërrim në: Alesio Vl 2011Pritja: 15 minuta
3

12:20LibrazhdStacioni Librazhd

13:50LushnjeStacioni Lushnje

Alesio Vl 2011
?Lekë
Kohëzgjatja totale:~2 orë, 37 minuta
Fundi i rezultateve

Moti sot

A jeni student?

Për të përfituar zbritje për çdo rezervim, ju duhet të dërgoni:

    ID-në tuaj të studentit nga njëri prej universiteteve të Kosovës.

Pas verifikimit ne do ju dërgojmë kodin për zbritje.