GjirafaTravel

Vetoni Tourist: Mes Prishtinës dhe Ulqinit

19 Kor, 2023

Me zyrë në Prishtinë, Vetoni u ka shërbyer nevojave të transportit komunitetit lokal dhe udhëtarëve ndërkombëtarë që disa vite. Këtu është një pasqyrë e shkurtër e këtij operatori autobusësh, duke përfshirë selinë e tyre, linjat e autobusëve dhe kontaktin.


Selia e tyre, e vendosur strategjikisht në Prishtinë shërben si një qendër për operacionet e tyre.


Rrjet i Gjerë i Linjave

Vetoni Tourist ka një rrjet të gjerë të linjave që lidhin një gamë të gjerë destinacionesh mes Kosovës dhe Malit të Zi. Nëse udhëtoni çdo ditë, jeni një udhëtar që eksploron rajonin, ose një turist që dëshiron të përjetojë kulturën lokale, Vetoni Tourist ka zgjidhje për ju.


Disa nga rrugët që aktualisht i operon Vetoni Tourist përfshijnë:

  • Pristina to Podgorica
  • Prishtina to Budva
  • Prishtina to Tivat
  • Prishtina to Kotor


Informatat e kontaktit

Nëse keni ndonjë pyetje, kërkoni ndihmë, ose dëshironi të pyesni për shërbimet e tyre, kështu mund t'i kontaktoni: