GjirafaTravel

Udhëtoni për Shkup me Albusi Travel

13 Qer, 2023

Me zyrë në Shkup, Maqedoni e Veriut, Albus Travel u ka shërbyer nevojave të transportit komunitetit lokal dhe udhëtarëve ndërkombëtar që disa vite. Këtu është një pasqyrë e shkurtër e këtij operatori autobusësh, duke përfshirë selinë e tyre, linjat e autobusëve dhe kontaktin.


Albusi Travel me krenari quan shtëpi Shkupin në Maqedoni të Veriut. Selia e tyre, e vendosur strategjikisht në zemrën e qytetit, shërben si një qendër për operacionet e tyre. Kjo vendndodhje kryesore ua lejon atyre të menaxhojnë flotën në mënyrë efikase dhe të ofrojnë qasje të lehtë në shërbimet të gjithë udhëtarëve që nisen për në Shkup.


Rrjet i Gjerë i Linjave


Albusi mban një rrjet të linjave që lidhin Kosovën me Maqedoni të Veriut dhe anasjelltas. Disa nga rrugët që aktualisht i mban kjo kompani janë:

  • Prishtinë - Shkup
  • Shkup - Prishtinë


Informatat e kontaktit


Nëse keni ndonjë pyetje, kërkoni ndihmë, ose dëshironi të pyesni për shërbimet e tyre, kështu mund t'i kontaktoni: