GjirafaTravel

Udhëtoni për Prishtinë me Kei-Reisen

16 Kor, 2023

Me bazë në Tiranë, Kei-Reisen u shërbejnë nevojave të transportit të komunitetit lokal dhe udhëtarëve për disa vite. Këtu është një përmbledhje e shkurtër e këtij operatori të besuar të autobusit, duke përfshirë selinë e tyre, rrugët aktuale të autobusëve dhe informacionin e kontaktit.


Selia në

Selia e tyre, e vendosur në mënyrë strategjike në zemër të qytetit, shërben si një qendër qendrore për operacionet e tyre. Ky vend kryesor u lejon atyre të menaxhojnë me efikasitet flotën e tyre dhe të ofrojnë qasje të lehtë në shërbimet e tyre për banorët vendas dhe udhëtarët që kalojnë nëpër Tiranë.


Rrjeti i gjerë i linjave të autobusëve

Kei-Reisen krenohet me një rrjet të gjerë linjash autobusësh që kujdesen për një gamë të gjerë destinacionesh. Nëse je udhëtar i përditshëm, udhëtar që eksploron rajonin ose turist që kërkon të përjetojë kulturën lokale, Kei-Reisen ju ka mbuluar. Nga rrugët e shkurtra dhe të përshtatshme urbane deri tek udhëtimet më të gjata ndërqytetëse, autobusët e tyre njihen për komoditetin dhe përpikmërinë e tyre.


Disa nga linjat e njohura që operohen aktualisht nga Kei-Reisen përfshijnë:

  1. Prishtine -Tiranë
  2. Prishtine - Rinas
  3. Tiranë - Prishtine
  4. Rinas - Prishtine


Informatat Kontaktuese

Nëse keni ndonjë pyetje, keni nevojë për ndihmë ose dëshironi të pyesni për shërbimet e tyre, ja se si mund t'i kontaktoni ata: