GjirafaTravel

Udhëtoni me Adio Tours

9 Kor, 2023

Bazuar në Beograd, Serbi, Adio Tours u ka shërbyer nevojave të transportit komunitetit lokal dhe udhëtarëve ndërkombëtarë që disa vite. Këtu është një pasqyrë e shkurtër e këtij operatori autobusësh, duke përfshirë selinë e tyre, linjat e autobusëve dhe kontaktin.


Selia e tyre, e vendosur strategjikisht në zemër të Beogradit, shërben si një qendër për operacionet e tyre.


Rrjet i Gjerë i Linjave


Adio Tours ka një rrjet të gjerë të linjave që lidhin një gamë të gjerë destinacionesh. Nëse udhëtoni çdo ditë, jeni një udhëtar që eksploron rajonin, ose një turist që dëshiron të përjetojë kulturën lokale, Adio Tours ka zgjidhje për ju.


Disa nga rrugët që aktualisht i operon Adio Tours përfshijnë:

  • Prishtinë – Beograd
  • Prishtinë – Nish
  • Prishtinë – Prokuplje
  • Dragash – Beograd


Informatat e kontaktit


Nëse keni ndonjë pyetje, kërkoni ndihmë, ose dëshironi të pyesni për shërbimet e tyre, kështu mund t'i kontaktoni: