GjirafaTravel

Udhëtimi me Vellezerit Thaqi

11 Qer, 2023

Me zyrë në Drenas, Kosovë, Vellezerit Thaqi u ka shërbyer nevojave të transportit komunitetit lokal dhe udhëtarëve ndërkombëtarë që disa vite. Këtu është një pasqyrë e shkurtër e këtij operatori autobusësh, duke përfshirë selinë e tyre, linjat e autobusëve dhe kontaktin.


Vellezerit Thaqi me krenari quan shtëpi Drenasin në Kosovë. Selia e tyre, e vendosur strategjikisht në zemrën e qytetit, shërben si një qendër për operacionet e tyre.


Rrjet i Gjerë i Linjave


Vellezerit Thaqi mban një rrjet të gjerë të linjave që lidhin një gamë të gjerë destinacionesh. Nëse udhëtoni çdo ditë, jeni një udhëtar që eksploron rajonin, ose një turist që dëshiron të përjetojë kulturën lokale, Vellezerit Thaqi është miku juaj.


Disa nga rrugët që aktualisht i operon Vellezerit Thaqi përfshijnë:

  • Prishtinë – Tiranë
  • Tiranë - Prishtinë
  • Aeroporti i Tiranës - Prishtinë
  • Prishtinë - Aeroporti Tiranë


Informatat e kontaktit


Nëse keni ndonjë pyetje, kërkoni ndihmë, ose dëshironi të pyesni për shërbimet e tyre, kështu mund t'i kontaktoni: