GjirafaTravel

TransButrinti: Udhëtimi Juaj Për Tiranë

12 Kor, 2023

Me qendër në Sarandë, TransButrinti tash që disa vite u shërbejnë nevojave të transportit të komunitetit vendas dhe udhëtarëve ndërkombëtarë. Këtu është një përmbledhje e shkurtër e këtij operatori të besuar të autobusit, duke përfshirë selinë e tyre, linjat aktuale të autobusëve dhe informatat kontaktuese.


Selia kryesore


TransButrinti me krenari e quan Sarandën shtëpi. Selia e tyre, e vendosur në mënyrë strategjike në zemër të qytetit, shërben si një qendër qendrore për operacionet e tyre. Ky vend kryesor u lejon atyre të menaxhojnë me efikasitet flotën e tyre dhe të ofrojnë akses të lehtë në shërbimet e tyre për banorët vendas dhe udhëtarët që kalojnë nga Sarandë.


Rrjeti i gjerë e linjat të autobusit

TransButrinti krenohet me një rrjet të gjerë linjash autobusësh që ofrojnë një gamë të gjerë destinacionesh. Pavarësisht nëse jeni një udhëtar i përditshëm, një udhëtar që eksploron rajonin ose një turist që kërkon të përjetojë kulturën lokale, Trans Butrinti ju ka mbuluar. Nga rrugët e shkurtra dhe të përshtatshme urbane deri tek udhëtimet më të gjata ndërqytetëse, autobusët e tyre njihen për komoditetin dhe përpikmërinë e tyre.


Disa nga linjat e njohura që operohen aktualisht nga Trans Butrinti përfshijnë:

  • Sarandë – Tiranë
  • Sarandë – Durrës
  • Sarandë - Berat
  • Sarandë - Gjirokastër


Informatat kontaktuese

Nëse keni ndonjë pyetje, keni nevojë për ndihmë ose dëshironi të pyesni për shërbimet e tyre, ja se si mund t'i kontaktoni ata: