GjirafaTravel

Tirana Metropol: From Tirana to Kosova

3 Gus, 2023

Tirana Metropol u ka shërbyer nevojave të transportit komunitetit lokal dhe udhëtarëve ndërkombëtarë që disa vite. Këtu është një pasqyrë e shkurtër e këtij operatori autobusësh, duke përfshirë selinë e tyre, linjat e autobusëve dhe kontaktin.


Selia e tyre, e vendosur strategjikisht në zemër të Tiranës, shërben si një qendër për operacionet e tyre. Me nisje çdo ditë për Kosovë, kjo kompani ka shërbyer me mijëra udhëtarë që kanë udhëtuar mes Kosovës dhe Shqipërisë.


Rrjet i Gjerë i Linjave

Tirana Metropol ka një rrjet të gjerë të linjave që lidhin një gamë të gjerë destinacionesh. Nëse udhëtoni çdo ditë, jeni një udhëtar që eksploron rajonin, ose një turist që dëshiron të përjetojë kulturën lokale, Tiana Metropol ka zgjidhje për ju.


Disa nga rrugët që aktualisht i operon Tirana Metropol përfshijnë:

  • Tirana - Prishtina
  • Prishtina - Tirana
  • Tirana - Gjakova
  • Gjakova - Tirana
  • Tirana - Prizren
  • Prizren - Tirana


Informatat e kontaktit

Nëse keni ndonjë pyetje, kërkoni ndihmë, ose dëshironi të pyesni për shërbimet e tyre, kështu mund t'i kontaktoni: