GjirafaTravel

Për Sarandë me TISA Travel

2 Kor, 2023

Me qendër në Tiranë, Shqipëri, TISA Travel u ka shërbyer nevojave të transportit komunitetit lokal dhe udhëtarëve ndërkombëtarë që disa vite. Këtu është një pasqyrë e shkurtër e këtij operatori autobusësh, duke përfshirë selinë e tyre, linjat e autobusëve dhe kontaktin.


TISA Travel me krenari quan shtëpi Tiranën në Shqipëri. Selia e tyre, e vendosur strategjikisht në terminalin Veri dhe Jug afër Kamzës, shërben si një qendër për operacionet e tyre.


Rrjet i Gjerë i Linjave


TISA Travel mban një rrjet të gjerë të linjave që lidhin një gamë të gjerë destinacionesh. Nëse udhëtoni çdo ditë, jeni një udhëtar që eksploron rajonin, ose një turist që dëshiron të përjetojë kulturën lokale, TISA Travel është miku juaj.


Disa nga rrugët që aktualisht i operon TISA Travel përfshijnë:

  • Tiranë - Sarandë
  • Tiranë - Delvinë
  • Tiranë - Konispol


Informatat e kontaktit


Nëse keni ndonjë pyetje, kërkoni ndihmë, ose dëshironi të pyesni për shërbimet e tyre, kështu mund t'i kontaktoni: