GjirafaTravel

Nisje për Tiranë me Albani Tours

15 Qer, 2023

Me zyre kryesore në Ferizaj, Albani Tours u ka shërbyer nevojave të transportit të komunitetit lokal dhe udhëtarëve për disa vite. Këtu është një përmbledhje e shkurtër e këtij operatori të besuar të autobusit, duke përfshirë selinë e tyre, linjat aktuale të autobusëve dhe informata kontakti.


Selia në

Selia e tyre, e vendosur në mënyrë strategjike në Ferizaj, shërben si një qendër qendrore për operacionet e tyre. Ky vend kryesor u lejon atyre të menaxhojnë me efikasitet flotën e tyre dhe të ofrojnë qasje të lehtë në shërbimet e tyre për banorët vendas dhe udhëtarët që kalojnë nëpër Ferizaj.


Linja të shumta

Albani Tours ka një rrjet të gjerë linjash autobusësh që kujdesen për një gamë të gjerë destinacionesh. Nga rrugët e shkurtra dhe të përshtatshme urbane deri tek udhëtimet më të gjata ndërqytetase, Albani Tours njihen për komoditetin dhe përpikmërinë e tyre.


Disa nga linjat e njohura që operohen aktualisht nga Albani Tours përfshijnë:

  1. Prishtina to Tirana
  2. Tirana to Prishtina
  3. Prishtina to Ferizaj
  4. Ferizaj to Prishtina
  5. Ferizaj to Tirana
  6. Tirana to Ferizaj


Informatat e kontaktit


Nëse keni ndonjë pyetje, keni nevojë për ndihmë ose dëshironi të pyesni për shërbimet e tyre, ja se si mund t'i kontaktoni ata: