GjirafaTravel

Me Zhur Tours për Prizren

14 Kor, 2023

Me zyrë në Prizren, Zhur Tours u ka shërbyer nevojave të transportit komunitetit lokal dhe udhëtarëve që disa vite. Këtu është një pasqyrë e shkurtër e këtij operatori autobusësh, duke përfshirë selinë e tyre, linjat e autobusëve dhe kontaktin.


Selia e tyre, e vendosur strategjikisht në zemër të Prizrenit, shërben si një qendër për operacionet e tyre. Kjo vendndodhje kryesore ua lejon atyre të menaxhojnë flotën në mënyrë efikase dhe të ofrojnë qasje të lehtë në shërbimet të gjithë udhëtarëve që nisen për në Prizren.


Rrjet i Gjerë i Linjave

Zhur Tours mban një rrjet të gjerë të linjave që lidhin një gamë të gjerë destinacionesh. Nëse udhëtoni çdo ditë, jeni një udhëtar që eksploron rajonin, ose një turist që dëshiron të përjetojë kulturën lokale, Zhur Tours është miku juaj. Nga rrugët urbane të shkurtra dhe të përshtatshme deri te udhëtimet ndërqytetase më të gjata, furgonët e tyre njihen për komfortin.


Disa nga rrugët që aktualisht i operon Zhur Tours përfshijnë:

  • Prishtina - Prizren
  • Prizren - Shengjin
  • Prizren - Velipoja
  • Prizren - Durres


Informatat e kontaktit


Nëse keni ndonjë pyetje, kërkoni ndihmë, ose dëshironi të pyesni për shërbimet e tyre, kështu mund t'i kontaktoni: