GjirafaTravel

Hani-Com: Prishtinë në Tetovë

16 Qer, 2023

Me bazë në Tetoves, ata u shërbejnë nevojave të transportit të komunitetit lokal dhe udhëtarëve për disa vite. Këtu është një përmbledhje e shkurtër e këtij operatori të besuar të autobusit, duke përfshirë selinë e tyre, rrugët aktuale të autobusëve dhe informacionin e kontaktit.


Selia në

Selia e tyre, e vendosur në mënyrë strategjike në zemër të qytetit, shërben si një qendër qendrore për operacionet e tyre. Ky vend kryesor u lejon atyre të menaxhojnë me efikasitet flotën e tyre dhe të ofrojnë qasje të lehtë në shërbimet e tyre për banorët vendas dhe udhëtarët që kalojnë nëpër Tetove.


Rrjeti i gjerë i rrugëve të autobusëve

Hani Com krenohet me një rrjet të gjerë linjash autobusësh që kujdesen për një gamë të gjerë destinacionesh. Nëse je udhëtar i përditshëm, udhëtar që eksploron rajonin ose turist që kërkon të përjetojë kulturën lokale, Hani Com ju ka mbuluar. Nga rrugët e shkurtra dhe të përshtatshme urbane deri tek udhëtimet më të gjata ndërqytetëse, autobusët e tyre njihen për komoditetin dhe përpikmërinë e tyre.


Disa nga linjat e njohura që operohen aktualisht nga Hani Com përfshijnë:

  1. Prishtine - Tetove 
  2. Tetove - Prishtine


Informatat kontaktuese

Nëse keni ndonjë pyetje, keni nevojë për ndihmë ose dëshironi të pyesni për shërbimet e tyre, ja se si mund t'i kontaktoni ata: