GjirafaTravel

Gashi Travel: Udhëtime në Tiranë

5 Kor, 2023

Me seli në Pejë, Gashi Travel kanë disa vite që u shërbejnë nevojave të transportit të komunitetit lokal dhe udhëtarëve. Këtu është një përmbledhje e shkurtër e këtij operatori të besuar të autobusit, duke përfshirë selinë e tyre, rrugët aktuale të autobusëve dhe informacionin e kontaktit.


Selia në


Gashi Travel me krenari e quan Pejën shtëpi. Selia e tyre, e vendosur në mënyrë strategjike në zemër të qytetit, shërben si një qendër qendrore për operacionet e tyre. Ky lokacion kryesor u mundëson atyre të menaxhojnë në mënyrë efikase flotën e tyre dhe të ofrojnë qasje të lehtë në shërbimet e tyre për banorët vendas dhe udhëtarët që kalojnë nëpër Pejë.


Rrjeti i gjerë i linjave të autobusëve


Gashi Travel krenohet me një rrjet të gjerë të linjave të autobusëve që kujdesen për një gamë të gjerë destinacionesh. Pavarësisht nëse jeni udhëtar i përditshëm, udhëtar që eksploron rajonin ose një turist që kërkon të përjetojë kulturën vendase, Gashi Travel ju ka mbuluar. Nga rrugët e shkurtra dhe të përshtatshme urbane deri tek udhëtimet më të gjata ndërqytetëse, autobusët e tyre njihen për komoditetin dhe përpikmërinë e tyre.


Disa nga linjat e njohura që operohen aktualisht nga Gashi Travel përfshijnë:

  • Pejë – Tiranë
  • Gjakovë – Tiranë
  • Prizren – Tiranë
  • Pejë - Rinas
  • Gjakovë – Rinas
  • Prizren – Rinas


Informatat e kontaktit


Nëse keni ndonjë pyetje, keni nevojë për ndihmë ose dëshironi të pyesni për shërbimet e tyre, ja se si mund t'i kontaktoni ata: