GjirafaTravel

Cilën ofertë për pushim do e zgjidhni ju?

31 Tet, 2023

Me liberalizimin e visave për qytetarët e Kosovës, për të gjithë entuziastët e udhëtimit kjo do të thotë mundësi për të eksploruar vende të reja. Pavarësisht nëse jeni duke kërkuar një aventurë në qytete Evropiane, apo pushime në bregdet, GjirafaTravel me partnerët si Kalemi Travel Kosova, Barileva Turist, Diamond Vector Travel dhe GMICA ju ofron oferta për të gjithë. Rezervoni aventurën tuaj të radhës me GjirafaTravel!


Udhëtimet e planifikuara në vitin 2024 - PA VIZA :)


1. Eksplorim i Qyteteve Evropiane

Përfshihuni në kulturën dhe historinë e emocionuese të qyteteve më të mëdha nëpërmjet të EuroTrip organizuar në Mars 2024. Për më shumë informata: https://gj.al/eurotrip


2. Udhëtim Kulturor

Zbuloni trashëgiminë botërore nëpërmjet artit, muzikës dhe traditave lokale të qyteteve italiane: Venedik, Firenzë, Piza, Romë, Verona dhe shumë vende të tjera. Shëtisni Italinë me udhëtimin grupor në Mars 2024. Për më shumë informata: https://gj.al/italiatrip


3. 1 javë në rivierën kroate

Kaloni nga një qytet në tjetrin, duke zbuluar bukuri e veçanta të Dubrovnikut, Zadarit, Opatisë Zagrebit dhe shumë vendeve të tjera në prill të 2024. Për më shumë informata: https://gj.al/kroaci


4. Thesare të Historisë

Zbuloni të kaluarën dhe eksploroni vendet historike dhe muzetë e qytetit të bukur të Dubrovnikut. Kaloni një fundjavë në Dubrovnik të Kroacisë. Për më shumë informata: https://gj.al/dubrovnik


Udhëtimet e planifkuar për vitin 2023


1. Festoni Ditën e Flamurit në Krujë

Përjetoni Festën e Flamurit në mëmëdhe në Hotel Panorama në Krujë: https://gj.al/28nentor


2. Udhëtim nëpër histori dhe atraksione arkitektonike

Eksploroni bukurinë mahnitëse të Strasburgut, Kolmarit, Shtutgartit dhe Karlsruhe me nje udhëtim 4-ditorë: https://gj.al/bavaria


3. Ditë Shopping-u

Kaloni një vikend apo një ditë në Selanik dhe bëni shopping në Qendrën tregtare Mediterrean Cosmos, apo merrni orendi të reja në IKEA. Nisjet bëhen çdo vikend: https://gj.al/oferte-selanik


4. Aventurë për Familjen

Krijoni kujtime të përjetshme në Paris dhe Disneyland me gjithë familjen. Shijoni bukuritë e qytetit dhe kaloni gjithë duke provuar parkun e lojërave. Udhëtimi do të bëhet më 1 dhjetor 2023. Për më shumë informata: https://gj.al/disneyland


5. Shëtitje Romantike

Një fundjavë romantike në Paris është perfekt për cilindo çift. Nisuni më 25 nëntor dhe përjetoni bukurinë e qytetit të dashurisë: https://gj.al/paris


6. Aventurë në Sofje

Kaloni një vikend shopping-ut në Sofje dhe shëtisni nëpër kryeqytetin e Bullgarisë: https://gj.al/sofia


7. Pragë, Vienë dhe Budapest

Një aventurë disa ditore në Evropë Qendrore dhe vizitoni Pragën, Vienën e Budapestin. Për më shumë informata: https://gj.al/viena-praga-budapesti


Pa marrë parasysh cilën ofertë të udhëtimit zgjidhni, a do të udhëtoni tani apo pas liberalizimit, jemi të përkushtuar të ofrojmë një përvojë të paharrueshme. Eksploroni faqen tonë për më shumë detaje dhe rezervoni pushimin tuaj të ëndrrave sot. Udhëtim të këndshëm!