GjirafaTravel

Bleri Travel: Udhetimet ndërqytetase në Kosovë

28 Kor, 2023

Ndër vite Bleri Travel u ka shërbyer nevojave të transportit komunitetit lokal dhe udhëtarëve ndërkombëtarë. Këtu është një pasqyrë e shkurtër e këtij operatori autobusësh, duke përfshirë selinë e tyre, linjat e autobusëve dhe kontaktin.


Selia e tyre, e vendosur strategjikisht në zemër të Prishtinës, shërben si një qendër për operacionet e tyre.


Rrjet i Gjerë i Linjave


Bleri Travel ka një rrjet të gjerë të linjave që lidhin një gamë të gjerë destinacionesh brenda Kosovës. Nëse udhëtoni çdo ditë, jeni një udhëtar që eksploron rajonin, ose një turist që dëshiron të përjetojë kulturën lokale, Bleri Travel ka zgjidhje për ju.


Disa nga rrugët që aktualisht i operon Bleri Travel janë:

  • Pristina to Ferizaj
  • Prishtina to Mitrovica
  • Prishtina to Podujeva
  • Ferizaj to Viti


Informatat e kontaktit


Nëse keni ndonjë pyetje, kërkoni ndihmë, ose dëshironi të pyesni për shërbimet e tyre, kështu mund t'i kontaktoni: