GjirafaTravel

Barileva Turist: Mik Që nga Viti 1989

8 Qer, 2023

Që nga themelimi në vitin 1989, Barileva Turist ka qenë një emër i besueshëm në transportin me autobus në Kosovë, Mal të Zi, Gjermani, Francë dhe Mbretërinë e Bashkuar. Me një përkushtim ndaj sigurisë, komoditetit dhe kohëmbajtjes, kemi lidhur udhëtarët me destinacionet e tyre për më shumë se tre dekada. 


Linjat e Barileva Turist

Barileva Turist shquhet për një rrjet të mirëfilltë të linjave që u shërbejnë një gamë të gjerë destinacionesh. Pavarësisht nëse jeni një udhëtar i përditshëm, një eksplorues i rajonit, apo një turist që dëshiron të njohë kulturën vendore, Barileva Turist do kujdeset për ju. Nga linjat e shkurtra dhe të përshtatshme urbane deri te udhëtimet më të gjata, autobusët e tyre njihen për komoditetin dhe saktësinë e tyre.


Disa nga linjat e preferuara që aktualisht operon Barileva Turist përfshijnë:

  1. Prishtinë - Podgoricë
  2. Prishtinë - Ulqin - Prishtinë


Linja Prishtinë - Podgoricë

 

Linja Prishtinë - Ulqin

 

Linja Ulqin - Prishtinë


Duke shikuar pas në më shumë se 30 vjet shërbim, i kushtojmë falenderime të thella udhëtarëve tanë të besuar. Jemi të emocionuar të vazhdojmë të jemi partneri juaj i besueshëm në udhëtim, duke ju lidhur me bukurinë dhe diversitetin e Evropës.


Informatat e kontaktit