GjirafaTravel

Argjiro ShPK: Udhëtime autobusi në Shqipëri

2 Kor, 2024

Argjiro ShPK ka shërbyer nevojave të transportit të komunitetit lokal dhe udhëtarëve ndërkombëtarë për disa vite. Këtu është një pasqyrë e shkurtër e këtij operatori autobusësh, duke përfshirë selinë e tyre, linjat e autobusëve dhe kontaktin.

Selia e tyre, e vendosur strategjikisht në zemër të Gjirokastrës, shërben si një qendër për operacionet e tyre.

Nëse udhëtoni çdo ditë, jeni një udhëtar që eksploron rajonin, ose një turist që dëshiron të përjetojë kulturën lokale, Argjiro ShPK ka zgjidhje për ju.


Linjat e Argjiro ShPK përfshijnë:

Tiranë - Gjirokastër - Tiranë

Gjirokastër - Berat - Gjirokastër


Linja Tiranë - Gjirokastër

Shiko oraret: travel.gjirafa.com/sq/bus/tirana-ne-gjirokaster

Stacioni i nisjes: Stacioni i Autobusëve në Jug dhe Veri të Shqipërisë

Çmimi i Biletës një drejtim: 12 EUR

Çmimi i Biletës kthyese: 24 EUR


Linja Gjirokastër - Tiranë

Shiko oraret: travel.gjirafa.com/sq/bus/gjirokaster-ne-tirane

Stacioni i nisjes: Agjensia "ARGJIRO" Stacioni i Autobusëve

Çmimi i Biletës një drejtim: 12 EUR

Çmimi i Biletës kthyese: 24 EUR


Linja Gjirokastër - Berat

Shiko oraret: travel.gjirafa.com/sq/bus/gjirokaster-ne-berat

Stacioni i nisjes: Agjensia "ARGJIRO" Stacioni i Autobusëve

Çmimi i Biletës një drejtim: 10 EUR

Çmimi i Biletës kthyese: 20 EUR


Linja Berat - Gjirokastër

Shiko oraret: travel.gjirafa.com/sq/bus/berat-ne-gjirokaster

Stacioni i nisjes: Stacioni i Autobusëve në Berat

Çmimi i Biletës një drejtim: 10 EUR

Çmimi i Biletës kthyese: 20 EUR


Informatat e Kontaktit

Nëse keni ndonjë pyetje, kërkoni ndihmë, ose dëshironi të pyesni për shërbimet e tyre, mund t'i kontaktoni:

Email: [email protected]

Numri i telefonit: +383 49 163 492

Argjiro ShPK është këtu për të siguruar një udhëtim të rehatshëm dhe të sigurt për ju dhe për të gjitha destinacionet tuaja të dëshiruara.