GjirafaTravel
7 Imazhe

1 Javë Rreth Kroacisë

Diamond Vector Travel

PrishtinëDubrovnik

Agjenda:

18.04.2024: Nisja nga Prishtina ne ora 20:00 (Stacion Autobusave) Nisja nga Prizreni ne ora 21:30 (Stacion Autobusave) 19.04 – 20.04.2024: Nata e parë në Dubrovnik Gjatë rrugës për në Dubrovnik vizitë qytetit të Cavtatit gjatë rrugës (1 orë vizitë). 10:00 – 14:00 Vizitë qytetit të Dubrovnikut 14:00 - Akomodimi në hotel dhe deri në ora 16:00 pushim. 16:00 – 19:00 Kohë e lirë në qytet. 20.04 – 21.04.2024: Nata e dytë në Zadar 09:00 Nisja për në Zadar 13:00 – 15:00 vizitë qytetit të Splitit 17:00 – 19:00 akomodim në hotel në Zadar 19:00 – 22:00 vizitë qytetit të Zadarit 21.04 – 22.04.2024 Nata e tretë në Opatija 10:00 Nisja për në Liqenin e Plitvicës 12:30 – 16:30 vizitë Liqenit më atraktiv në Evropë 20:00 akomodim në hotel në Opatija (mbrëmje e lirë në qytet). 22.04 – 23.04.2024 Nata e katërt në Zagreb 08:00 Nisja për në Venecia 11:00 – 16:00 vizitë qytetit të Veneciës 20:00 mbërritja në hotël Zagreb 23.04.2024 Nisja për në Kosovë 10:00 – 19:00 Vizitë qytetit të Zagrebit 19:00 nisja për në Kosovë. VËREJTJE ! - Akomodimi ne hotel behet nga ora 13:00 deri ne ora 15:00 ( mirepo kur ka dhoma te lira dhe kane konsiderate dhe akomodimi behet me heret) - Letërnjoftimi i Kosoves është OBLIGATIV sepse udhëtojmë nëpër Serbi ! - Per femije, certifikata e lindjes me 1 foto obligative

485për person

Prill 18 - 24
Rezervo

A jeni student?

Për të përfituar zbritje për çdo rezervim, ju duhet të dërgoni:

    ID-në tuaj të studentit nga njëri prej universiteteve të Kosovës.

Pas verifikimit ne do ju dërgojmë kodin për zbritje.