GjirafaTravel

Udhëtimi nga Tiranë në Aeroportin e Prishtinës

13 Nën, 2023

Nëse planifikoni të udhëtoni nga Tirana, Shqipëri në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës në Kosovë, ka disa linja të autobusit të cilat operojnë çdo ditë. Autobusët janë mënyra më e popullarizuar dhe e arsyeshme ekonomikisht për të udhëtuar mes dy qyteteve, dhe ka disa kompani të ndryshme që ofrojnë këtë shërbim.


Cilin kompani autobusi mund të zgjedh?


Kompanitë kryesore të autobusëve që ofrojnë shërbim nga Tiranë në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës janë:

  • Arbeni Tours
  • Arditi Tours
  • Tirana Metropol
  • Kei Reisen
  • Memi Reisen
  • Vellezërit Thaqi


Të gjitha kompanitë ofrojnë shërbim të rehatshëm dhe të besueshëm, dhe autobusët e tyre janë të pajisur me ajrosje. Udhëtimi zakonisht zgjat rreth 3 ore dhe 30 minuta, varësisht nga kushtet e trafikut.


GjirafaTravel


GjirafaTravel është një zgjedhje e popullarizuar për udhëtarë sepse ofron opsionin për të blerë bileta autobusi online në faqen e tyre të internetit. Ky është një opsion i rehatshëm për udhëtarë që duan të shmangin nevojën për të shkuar në stacionin e autobusit për të blerë bileta. Shikoni oraret e autobusëve këtu.


Sa kushton bileta autobusi?


Biletat e autobusit nga Tiranë në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës kushtojnë rreth €15. Mund të blini bileta online në GjirafaTravel ose në stacionin e autobusit.


Kur udhëtojnë autobusët?


Ka disa autobusë që nisin nga Tiranë drejt Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës gjatë gjithë ditës, filluar nga rreth 5:45 e mëngjesit dhe duke përfunduar rreth 20:00. Mund të kontrolloni orarin e autobusit online në GjirafaTravel ose në stacionin e autobusit.


Nga ku nisen autobusët?


Autobuset nisin nga Terminali Ndërkombëtar i Autobusave në Tiranë, i cili ndodhet në qendër të qytetit. Stacioni i autobusëve është lehtësisht i arritshëm me transport publik ose taksi.


Ku ndalojnë autobusët?


Autobuset mbërrin në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës, i cili ndodhet jashtë terminalit të aeroportit.


Këshilla për udhëtim me autobus nga Tiranë në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës


  • Blerni bileta të autobusit paraprakisht, veçanërisht nëse udhëtoni gjatë sezonës së verës.
  • Arrini në stacionin e autobusëve të paktën 30 minuta para kohës së nisjes.
  • Merrni me vete pasaportën dhe dokumentet e tjera të identifikimit,
  • Nëse udhëtoni me GjirafaTravel, sigurohuni të ruani biletat në telefonin tuaj apo t’i printoni ato.


Udhëtimi me autobus është një mënyrë e rehatshme dhe ekonomike për të shkuar nga Tirana në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës. Ka disa kompani të ndryshme autobusi që ofrojnë shërbim, dhe autobuset udhëtojnë gjatë gjithë ditës. Sigurohuni të blini bileta tuaja me parë dhe të mbërrini në stacionin e autobusit me kohë.


Rezervoni aventurën tuaj të ardhshme me GjirafaTravel!