GjirafaTravel

Meti Komerc: Nga Gjakova në Tiranë

13 Kor, 2023

Meti Komerc u ka shërbyer nevojave të transportit komunitetit lokal dhe udhëtarëve ndërkombëtarë që disa vite. Këtu është një pasqyrë e shkurtër e këtij operatori autobusësh, duke përfshirë selinë e tyre, linjat e autobusëve dhe kontaktin.


Meti Komerc operon nga Gjakova, Kosovë dhe mban linjat për Tiranë. Kjo vendndodhje ua lejon atyre të menaxhojnë flotën në mënyrë efikase dhe të ofrojnë qasje të lehtë në shërbimet të gjithë udhëtarëve që nisen për në Shqipëri.


Rrjet i Gjerë i Linjave

Meti Komerc mban një rrjet të gjerë të linjave që lidhin një gamë të gjerë destinacionesh nga Gjakova. Nëse udhëtoni çdo ditë, jeni një udhëtar që eksploron rajonin, ose një turist që dëshiron të përjetojë kulturën lokale, Meti Komerc është miku juaj. Nga rrugët urbane të shkurtra dhe të përshtatshme deri te udhëtimet ndërqytetase më të gjata, furgonët e tyre njihen për komfortin.


Disa nga rrugët që aktualisht i operon Meti Komerc përfshijnë:

  • Gjakova në Tiranë
  • Gjakova në Durrës
  • Gjakova në Bruksel


Informatat e kontaktit

Nëse keni ndonjë pyetje, kërkoni ndihmë, ose dëshironi të pyesni për shërbimet e tyre, kështu mund t'i kontaktoni: