GjirafaTravel

Me Zhur Tours nga Prishtina në Prizren

5 Qer, 2024

Zhur Tours u ka shërbyer nevojave të transportit komunitetit lokal dhe udhëtarëve ndërkombëtarë që disa vite. Këtu është një pasqyrë e shkurtër e këtij operatori autobusësh, duke përfshirë selinë e tyre, linjat e autobusëve dhe kontaktin.


Selia e tyre, e vendosur strategjikisht në zemër të Prizrenit, shërben si një qendër për operacionet e tyre.


Nëse udhëtoni çdo ditë, jeni një udhëtar që eksploron rajonin, ose një turist që dëshiron të përjetojë kulturën lokale, Zhur Tours ka zgjidhje për ju.


Linjat e Zhur Tours përfshijnë:

  • Prishtinë - Prizren - Prishtinë


Linja Prishtinë - Prizren


Linja Prizren - Prishtinë


Informatat e kontaktit

Nëse keni ndonjë pyetje, kërkoni ndihmë, ose dëshironi të pyesni për shërbimet e tyre, kështu mund t'i kontaktoni: