GjirafaTravel

Me Arditi Tours nga Kosova në Shqipëri

18 Gus, 2023

Arditi Tours u ka shërbyer nevojave të transportit komunitetit lokal dhe udhëtarëve ndërkombëtarë që disa vite. Këtu është një pasqyrë e shkurtër e këtij operatori autobusësh, duke përfshirë selinë e tyre, linjat e autobusëve dhe kontaktin.


Selia e tyre, e vendosur strategjikisht në zemër të Prishtinës, shërben si një qendër për operacionet e tyre.


Rrjet i Gjerë i Linjave

Arditi Tours ka një rrjet të gjerë të linjave që lidhin një gamë të gjerë destinacionesh. Nëse udhëtoni çdo ditë, jeni një udhëtar që eksploron rajonin, ose një turist që dëshiron të përjetojë kulturën lokale, Arditi Tours ka zgjidhje për ju.


Disa nga rrugët që aktualisht i operon Arditi Tours përfshijnë:

  • Prishtina - Tirana - Prishtina
  • Prishtina - Durrës - Prishtina
  • Prishtina - Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës - Prishtina


Linja Prishtinë - Tiranë


Linja Tiranë - Prishtinë

 

Linja Prishtinë - Durrës


Linja Durrës - Prishtinë


Linja Prishtinë - Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës


Linja Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës - Prishtinë


Linja Tirana - Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës


Linja Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës - Tiranë


Informatat e kontaktit

Nëse keni ndonjë pyetje, kërkoni ndihmë, ose dëshironi të pyesni për shërbimet e tyre, kështu mund t'i kontaktoni: