GjirafaTravel

Autobus nga Prishtina në Rinas

10 Nën, 2023

Nëse planifikoni të udhëtoni nga Prishtina, Kosovë në Aeroportin Ndërkombëtar të Tiranës në Shqipëri, ka disa linja autobusi të cilat operojnë çdo ditë. Autobusët janë mënyra më e përdorur dhe ekonomike për të udhëtuar midis dy qyteteve, dhe ka disa kompani të ndryshme që ofrojnë këtë shërbim.


Cilën kompani autobusi duhet të zgjedh?


Kompanitë kryesore të autobusëve që ofrojnë shërbim nga Prishtina në Aeroportin Ndërkombëtar të Tiranës janë:

 • Arditi Tours
 • Kabashi Tours
 • Kei Reisen
 • Memi Reisen
 • Sharr Travel
 • Tirana Metropol
 • Vellezerit Thaqi


GjirafaTravel

GjirafaTravel është një zgjedhje e njohur për udhëtarët sepse ofron mundësinë e blerjes së biletave të autobusit në internet në faqen e tyre. Është një opsion i përshtatshëm për udhëtarët që duan të shmangin nevojën për të shkuar në stacionin e autobusëve për të blerë bileta.


Sa kushton biletat e autobusit?


Biletat e autobusit nga Prishtina në Aeroportin Ndërkombëtar të Tiranës kushtojnë rreth €15. Mund të blini bileta në internet në GjirafaTravel ose në stacionin e autobusëve në ditën e udhëtimit tuaj.


Kur udhëtojnë autobusët?


Ka disa autobusë që nisen nga Prishtina për në Aeroportin Ndërkombëtar të Tiranës gjatë gjithë ditës, duke filluar nga ora 4:00 në mëngjes dhe duke përfunduar rreth orës 8:00 në mbrëmje. Mund të kontrolloni orarin e autobusëve në GjirafaTravel ose në stacionin e autobusëve.


Nga ku nisen autobusët?


Autobusët nisen nga Stacioni i Autobusëve në Prishtinë, i cili ndodhet në periferi të qytetit. Stacioni i autobusëve është lehtësisht i arritshëm me transport publik ose taksi.


Ku ndalojnë autobusët?


Autobusët ndalojnë në Terminalin e Autobusëve të Aeroportit Ndërkombëtar të Tiranës, i cili ndodhet jashtë terminalit të aeroportit.


Këshilla për udhëtimin me autobus nga Prishtina në Aeroportin Ndërkombëtar të Tiranës:


 • Blerni bileta të autobusit paraprakisht, veçanërisht nëse udhëtoni gjatë sezonës së verës.
 • Arrini në stacionin e autobusëve të paktën 30 minuta para kohës së nisjes.
 • Merrni me vete pasaportën dhe dokumentet e tjera të identifikimit,
 • Nëse udhëtoni me GjirafaTravel, sigurohuni të ruani biletat në telefonin tuaj apo t’i printoni ato.


Udhëtimi me autobus është një mënyrë e përshtatshme dhe ekonomike për të arritur nga Prishtina në Aeroportin Ndërkombëtar të Tiranës. Ka disa kompani autobusi që ofrojnë shërbim, dhe autobusët udhëtojnë gjatë gjithë ditës. Sigurohuni të blini biletat tuaja paraprakisht dhe të mbërrini në stacionin e autobusëve herët.


Rezervoni aventurën tuaj të radhës me GjirafaTravel!