GjirafaTravel

Duke vazhduar në hapin e radhës:

Detajet e pakos së udhëtimit

Viti i ri në Stamboll, Selanik dhe Sofje

E Premte, 29 Dhjetor - E Martë, 2 Janar

189€ x 1 pasagjer189€
Totali 189.00€