GjirafaTravel
8 Imazhe

EuroTrip - Mars 2024

Diamond Vector Travel

PrishtinëBudapest

Agjenda:

13 Mars: Nisja nga Prizren në orën 8:00 PM (Stacioni i Autobusëve) Nisja nga Prishtina në orën 9:30 PM (Stacioni i Autobusëve) 14-15 Mars: Nata e parë në Budapest Mbërritja në Budapest rreth orës 11:00 AM, vizitë në qytet. Regjistrimi në hotel nga ora 12:00 PM deri në 3:00 PM (pushim në hotel deri në orën 4:00 PM). Vizita në qytetin e Budapestit nga ora 4:00 PM deri në 10:00 PM. 15-16 Mars: Nata e dytë në Vienë Nisja nga Budapesti për në Vienë në orën 8:30 AM. Pritet arritja në hotelin në Vienë rreth orës 1:00 PM, ku do të ketë pushim deri në orën 4:00 PM. Vizita e organizuar në qytetin e Vienës nga ora 4:00 PM deri në 10:00 PM. 16-17 Mars: Nata e tretë në Pragë Nisja nga Vienë për në Pragë në orën 9:00 AM, pritet arritja në Pragë rreth orës 2:00 PM. Pas një pushimi të shkurtër deri në orën 4:00 PM. Vizita e organizuar në qytetin e Pragës nga ora 4:00 PM deri në 10:00 PM. 17-18 Mars: Nata e katërt në Frankfurt Nisja nga Pragë bëhet në orën 8:00 AM për në Frankfurt, pritet arritja në Frankfurt rreth orës 3:00 PM. Vizita e organizuar në qytetin e Frankfurtit nga ora 5:00 PM deri në 10:00 PM. 18-19 Mars: Nata e pestë në Amsterdam Nisja nga Frankfurti për në Amsterdam bëhet në orën 7:30 AM, pritet arritja në Amsterdam rreth orës 3:00 PM. Vizita e organizuar në qytetin e Amsterdamit nga ora 4:00 PM deri në 10:00 PM. 19-20 Mars: Nata e gjashtë në autobus Nisja nga Amsterdami në orën 7:00 AM për në Paris (me një pushim të shkurtër 30-minutësh gjatë udhëtimit). Pritet arritja në Paris rreth orës 3:00 PM. Vizita në qytetin e Parisit nga ora 3:00 PM deri në 11:00 PM. (Atë natë, do të ketë një udhëtim me autobus gjatë gjithë natës për në Milan). 20-21 Mars: Nata e shtatë në Milano Arritja në hotel në Milan rreth orës 10:00 AM. (Nëse ka dhoma të disponueshme, akomodimi do të bëhet menjëherë, dhe do të ketë pushim deri në orën 3:00 PM). Vizita e organizuar në qytetin e Milanos nga ora 3:00 PM deri në 10:00 PM. 21-22 Mars: Nata e tetë në Opatija Nisja nga Milano në orën 7:00 AM për në Opatija. Vizita në Venecia nga ora 12:00 PM deri në 4:00 PM. Nisja nga Venecia për në Opatija në orën 4:00 PM, pritet arritja rreth orës 9:30 PM për akomodim në hotel. 22-23 Mars: Nata e nëntë në autobus Vizita në Opatija nga ora 10:00 AM deri në 12:00 PM. Nisja nga Opatija për në Zagreb në orën 12:00 PM. Vizita në Zagreb nga ora 3:00 PM deri në 7:00 PM. Nisja nga Zagrebi për në Kosovë (pritet arritja në Kosovë rreth orës 7:00 AM). VËREJTJE ! - Akomodimi ne hotel behet nga ora 13:00 deri ne ora 15:00 ( mirepo kur ka dhoma te lira dhe kane konsiderate dhe akomodimi behet me heret) - Letërnjoftimi i Kosoves është OBLIGATIV sepse udhëtojmë nëpër Serbi ! - Per femije, certifikata e lindjes me 1 foto obligative

830për person

Mars 13 - 23
Rezervo

A jeni student?

Për të përfituar zbritje për çdo rezervim, ju duhet të dërgoni:

    ID-në tuaj të studentit nga njëri prej universiteteve të Kosovës.

Pas verifikimit ne do ju dërgojmë kodin për zbritje.